Thursday, 31 December 2015

365 PAGES OF 365 DAY





Assalamualaikum , Today 31 DECEMBER 2015 ,on the way ke tahun baru ,sempena tahun baru, ai have nothing azam or what just kipidap doing the best for my life ,and sentiasa ubah diri ke arah lebih baik, dulu ai selalu update blog about my life in hostel ,and now ai duduk menyewa luar ,disebabkan tak dapat permohonan asrama, dah lah nasib study jauh dari hometown where my place at SABAR JEWLAH. Sebelum cuti sem habis ,tinggal penghujung ,kepala mula samuk , pening nak pikir masa akan datang nanti dengan ,assigment ,toturial, kuiz, exam belum masuk lagi dengan kerenah pensyarah ,masalah kewangan ,makin lama makin susah nk tempuh masa jadi student mahasiswi or mahasiswa, lot of trouble,masalah kawan ,problem dengan pelajaran ,dengan family , and merumit kan sekali masalah dengan diri kite yewlah kite makin membesar ,puberty on the edge lah kata kan huhu,yang ai maksud kan yewlah problem dengan percintaan zaman remaja zaman dewasa kite dugaan yang buat kite sesat kalau tak ditangani dengan baik kalau ade relationship pada masa masa kite tengah still be student,kalau boley ai harap benda benda macam tuh ai can get it solve dengan baik and then,tahun yang mana penuh dugaan sama macam sem lepas ,tapi harap-harap tak macam sem lepas ,honestly penuh cabaran bila kite or ai sendiri pernah hadapi sampai satu mana buntu,but thanks a lot pada yang encourage ai to be strong and jangan lupa doa pada ALLAH S.W.T .Doa yang baik-baik be good girl ,akhir kata dari ai .

No comments:

Post a Comment