Friday, 1 January 2016

WHO I AM

Asalamualaikum,sekarang waktu tengah hujan,renyai .cuaca yang nyaman , ai dapat idea nak update blog about me, okay maybe rasa macam annyoying story abt ai ,mestilah perkenalkan myself kan. hey you yang tengah ngadap story ai,kite mula kan dari nama penuh ai , NUR HAIFA AISH FAIHA BINTI MUHAMMAD IZAIRIL ISKANDAR ,LAHIR PADA 1 MEI 1997, FROM JOHOR BAHRU .STILL BUJANG ,AND NOT MARRIED YET,STUDENT OF COLLEGE VOKASIONAL , and ai amik kursus fesyen bidang designer.of course mencabar for you all information lah .sekarang tengah mnghadapi sem baru yang bermula esok ,bermula study week dan bermacam lagi ,sekarang ai rajin rajin kan diri update blog sebab nk lari kan diri dari kesibukan mengemas barang nak balik rumah sewa, hmm macam lari topik pulak huhu,okay abt my life semua nya alhamdulillah okay so far so good,ai tak berapa minat nk update blog nig pun je isi masa ,after this dapat idea nk buat story baru ai share kay :) ,hah ai lupa nk beritahu ai anak kelima dalam family ,so ai nih sorg yang pediam huhu ,tak thu lah pediam tang mana nnti ai storyy lagy kay,nih je takat  mampu ai nak share .Akhir kata form ai :)

No comments:

Post a Comment