Sunday, 17 November 2013

Saya Budak Kursus Fesyen dan Pembuat Pakaian

Asalamualaikum saya ucapkan hehe,dah lama tak update,nie update pon ade sebab,sebab utama kena suruh dengan kawan tersayang hehe sebab lain rindu nak update blog :)
hari nie saya nak story abt my school yeah ,lepas dah sekolah kat kolej vokasional muar nie ,aish asyik busy jew takde mase nak lepak,yela saya ambil kursus fesyen dah pembuat pakaian :) asyik mejahit jew kerjanye kan,pensyarah garang pulak tuh...naseb badan :(
btw saya tak minat menjahit sebenarnye ,saya minat kimpal and memasak jew..rasa menyesal masuk fesyen dengan pensyarah garang nak layan ,btw kalo nak getback sekolah lame dah lambat sangat,tak harapan ..terpaksa ngadap gak kolej aku yang terhebat sangat tu,dalam harapan aku ,harap sangat dapat diploma dengan cemerlang and dapat habiskan semua kerja kompeten,dapat bebas tu jew yg aku hope kan sekarang ...Doa kan aku lulus dengan cemerlang and dapat diploma