Sunday, 2 February 2014

Ohh Tidakk Dorm Saya

Assalamualaikum ,hey peeps , Rindu kat blog saya nihh , dah lama tak update  bersawang sudah hehe :D sejak dah masuk balik penjara a.k.a hostel nih ..dah tak ada mase nak open blog masa selalu terhad cuti pun sekejap , hari  nihh syida nak story about asrama and dorm syida , mase daftar punya lah berdebar yelah takut lah first time daftar sendiri,tahun lepas mak yang tolong urus kan ,kali nihh kite pulak yang kena urus kan rase kekok lak hehe ,walaupun mase daftar asrama tuh huru hara sikit sebab tak tahu detail nye , dengan ajkt nye .. mase nak daftar masuk dorm tuh hah paling tak boleh blah ,macam mane lah tetba boleh dapat dorm E4 ,depan tengok jew redha dapat dorm E4 tapi dalam hati rase nak meraung woo.. tensen jew dalam hati dengan warden aku yang kerek nihhh , dah dapat dorm tuh redaha jelah walaupun tak sama blok ngn kawan-2 rapat, tak kan nak mengamuk lak ,kang tak memasal lak kena halau hehe,lepas dah dapat tahu dorm mane ,kite lepak-2 sebelom urus kan check in dorm kay, syida and aspuri semua kena berkumpul dekat surau ..lepas semua dah dibenar kan check in dorm memasing,memulakan sesi kemas barang lepas siap kemas bersih kan diri ,lepaas siap-2 malam lak ade taklimat ..bosan taklimat pasal displin ,and lagi lupa nak bitau yang aku nihh masuk asrama dengan bersyarat so tak leh nak buat hal.. :) hehe siap kena warning , agy dengan warden aspura lagi,konon nye pailang lah macam taiko gitu.. 
tadaa!! nih lah gambarajah dorm aku heh nak dekat same lah ,cume loker syida besi nope kayu hehe , mase masuk dorm hmm dalam hati rase nak nangis and flasback jew ...tak nak dorm nihh rindu mak ayah sume adew tau :( budak dorm semua nye kerek adew setengah aku tak suke adew yang aku suke boleh lah ..kekadang ngam kekadang tak ..so terima jelah :) ..apa pun dorm memana pun syida dapat ..syida stay jew lagi pun pengalaman kan duduk dorm bekas juvani hehe ..walaupun tak banyak kemudahan dari blok lain terima jelah dengan hati terbuka ..ape pun happy life  tu jew story the morryy 

No comments:

Post a Comment